kontrakter ved hestehandel

Hvad er en kontrakt?

konflikt hest

En kontrakt er et juridisk dokument, der beskriver forholdene omkring køb/salg af din hest. Endvidere kan der også laves kontrakter på udlån af hest.

konflikt hest

Hvorfor en kontrakt?

Vi anbefaler altid, at du har en kontrakt hvis du skal købe/sælge en hest. Kontrakten regulerer forholdene omkring handlen og det kan være nemmere at bevise i en eventuel konflikt, hvad der er op og ned, i forhold til salget.

Udlån:

Der kan være mange grunde til, at man som hesteejer vælger at udlåne sin hest. Men for at det skal være en god oplevelse at udlåne sin hest, anbefaler vi, at man altid har en kontrakt på udlånet. Her skal blandt andet stå om udlånet er tidsbegrænset, om hvordan udlån kan opsiges fra begge parter, hvad der følger med hesten osv. Ved at have kontrakt på disse ting, undgår man ofte at udlånet af ens hest bliver en træls oplevelse.

Hvad kan vi hjælpe med?

HB Law står klar til at hjælpe med, at skrive kontrakten, hvad end det er en købs/salgskontrakt eller en udlånskontrakt.

Vi hjælper endvidere med at læse kontrakten igennem inden du skriver under, således at du undgår de faldgruber der kan være i kontrakten.